Sunday, April 22, 2007

Eat and Enjoy(Iranian dish 9)

مگشت-پلوMegesht.Polo

مواد لازم برای 4 نفر
تن ماهی--- 1 قوطی
پیازمتوسط-- 2 عدد
گرد لیمو- 1 قاشق مربا خوری
برنج--- 2 لیوان
رب گوجه فرنگی- 1 قاشق غذا خوری
گردوی خرد شده--- 1 استکان
سبزی ماهی--- به میزان دلخواه
کشمش پلویی--- 1استکان
نمک-فلفل-ادویه و دارچین -به میزان دلخواه

طرز تهیه
ابتدا برنج را خیس می کنیم و سپس بعد از یک ساعت آن را آبکش می کنیم و با سبزی ماهی مخلوط می کنیم سپس به آن ادویه و فلفل اضافه می کنیم.در این پلو به دلخواه می توان پودر سیر هم اضافه کرد.بعد پیاز ها را خرد و سرخ می کنیم.تن ماهی را به آن اضافه می کنیم و تفت میدهیم.گردو و کشمش را نیز می افزاییم و نمک-فلفل ادویه و گرد لیمو را میریزیم.بعد رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم.این مواد را با پلو مخلوط کرده و در قابلمه ای می ریزیم تا دم بکشد.
نکته: سبزی ماهی شامل گشنیز و شنبلیله است که میزان گشنیز به شنبلیله 4 به 1 است.برای مثال برای یک کیلو سبزی ماهی 800 گرم گشنیز و 200 گرم شنبلیله را در نظر می گیریم.
نکته: در این پلو بهتر است از 5 حپه سیر تازه استفاده شود که خوب است آن را همراه با پیاز تفت دهیم.
نکته : این پلو مخصوص جنوب کشور ایران است.
توجه * هر جور خودتون دوست دارید مقدار موادش را کم و زیاد کنید !..

No comments: