دمی عدس و هویچ
مواد لازم برای 4 نفر
عدس 2/1 لیوان
برنج یک و نیم لیوان
هویچ 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
زرد چوبه 1 قاشق چای خوری
ادویه پلویی 1 قاشق چایخوری به دلخواه
روغن حیوانی یا کره 2 قاشق غذا خوری
پیاز داغ 1 قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را شسته و خیس می کنیم .یک قاشق روغن در قابلمه ریخته و زرد چوبه را کمی در آن تفت داده و همراه با پیاز داغ عدس و کمی نمک می پزیم.در اواخر پخت هویج پوست کنده و نگینی شده را اضافه کرده و بعد از پخت هویج رب گوجه فرنگی و برنج را اضافه می کنیم.سپس آب دمی را با توجه به نوع برنج اندازه می کنیم.ادویه پلویی را نیز اضافه کرده و بقیه روغن را ریخته و برنج را دم می کنیم.این غذا را می توان با ترشی-سالاد یا ماست سرو کرد.
نکته : به دلخواه می توان این غذا را با گوشت یا مرغ سرو کرد
نکته : به جای رب گوجه فرنگی از یک لیوان گوجه فرنگی رنده شده می توان استفاده کرد
No comments:
Post a Comment