شامی گیلانی
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
لپه 250 گرم
مغز گردو 75 گرم
سبزی معطر (جعفری-تره نعنا و ترخان)500 گرم
تخم مرغ 5 تا 6 عدد
روغن مایع به میزان لازم
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت -پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود سبزی را پاک کرده شسته و ریز خرد کنید سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی -گوشت و لپه چرخ کنید.مغز گردوی خرد شده نمک فلفل زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید . به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید.سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید
No comments:
Post a Comment