Friday, April 6, 2007

Eat and Enjoy(Iranian dish 6)

کوفته هویج فرنگی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
گوشت چرخ کرده 250 گرم
هویج فرنگی متوسط رنده شده 500 گرم
پیاز بزرگ رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد نخود چی 120 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس کوفته
پیاز بزرگ رنده شده 1 عدد
گوجه فرنگی بزرگ رنده شده 4 عدد
سرکه 4 قاشق سوپ خوری
نعنا خشک یک قاشق سوپ خوری
آب 1 لیوان
نمک - فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
گوشت چرخ کرده -هویج فرنگی -پیاز -تخم مرغ -آرد نخودچی-زرد چوبه نمک و فلفل را با هم ورز می دهیم تا مخلوط یک دستی بوجود آید.
از مواد به اندازه یک گردوی بزرگ بر می داریم و آن را در دست گرد می کنیم
در تابه ی گودی روغن را گرم کرده و کوفته ها را یکی یکی در آن سرخ می کنیم

برای تهیه سس این کوفته به صورت زیر عمل می کنیم
در قابلمه ای روغن را گرم کرده و پیاز را در آن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود
گو جه فرنگی -سرکه-نعنا خشک-نمک -فلفل-زرد چوبه و آب را به پیاز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد
کوفته های سرخ شده را به سس افزوده و تابه را به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا جا بیفتد
این گوفته را می توانید با نان سنگک و سبزی خوردن سرو کنید
توجه
به جای گوجه فرنگی می توان از یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی نیز استفاده کرد
برای رنده کردن پیاز از قسمت درشت رنده استفاده کنید

No comments: