Friday, April 6, 2007

Eat and Enjoy(Iranian dish 5)

شامی ترش

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
گوشت چرخ کردهی بدون چربی 500 گرم
پیاز متوسط رنده شده 2 عدد
آرد نخود چی 200 گرم
ریحان-جعفری گشنیز ریز خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
زرد چوبه 1 قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
پودر پوست لیمو ترش 1 قاشق چای خوری
هویج متوسط 5 عدد
شکر 1 قاشق چای خوری
آب 2 لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو یک سوم لیوان
دارچین 1 قاشق چای خوری
سیب زمینی ریز پخته 200 گرم
روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
لیمو ترش بری تزیین

طرز تهیه
-هویچ ها را پوست کنده و به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم
-در قابلمه ای هویچ ها را با کمی آب-شکر یک قاشق مربا خوری آبلیمو یک قاشق چای خوری روغن مایع و کمی نمک می پزیم
-گوشت چرخ کرده-پیاز رنده شده - آرد نخود چی 2 قاشق سوپ خوری از سبزی ها -زرد چوبه- پودرتخم گشنیز-پودر پوست لیمو ترش نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم
- از مواد به اندازه یک گردو بر میداریم-آن را کف دست پهن کرده و وسطش را سوراخ می کنیم
-در ماهی تابه ای روغن را گرم کرده و شامیها را در آن سرخ می کنیم
- شامی ها را پس از سرخ کردن به ماهی تابه بر می گردانیم و اجازه می دهیم تا همراه با دو لیوان آب -هویچ های پخته (بدون آب آن) -رب گوجه فرنگی-آبلیمو و دارچین به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم و با در پوش بپزد
-شامی ها را در ظرف مناسب کشیده و با سیب زمینی های پخته و سرخ شده(به صورت درسته) بقیه ی سبزی های خرد شده -لیمو ترش تزیین می کنیم

No comments: