Thursday, April 5, 2007

Eat and Enjoy (Iranian dish)

خورش آلو مسمی
مواد لازم
گوشت گوساله یا گوسفند 500 گرم
هویچ متوسط 5 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
آلو بخارا 150 گرم
آبلیمو 4 قاشق غذا خوری
شکر 6 قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
نمک -زرد چوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
جعفری ترب و گوجه فرنگی برای تزیین
طرز تهیه
گوشت را به تکه های درشت (5در 5 سانتی) بریده و با یک عدد پیاز -زرد چوبه-ادویه و کمی روغن سرخ میکنیم.سپس مقداری آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا گوشت بپزد.هویچ ها را به شکل مستطیل یک در دو سانت خرد کرده و در روغن تفت می دهیم.سپس همراه با آلو و نمک به گوشت اضافه میکنیم.در آخر آبلیمو شکر و زعفران را هم اضافه کرده و می گذاریم حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم جا بیفتد.خورش را در یک ظرف مناسب کشیده و با تربچه گوجه فرنگی و جعفری تزیین می کنیم و با پلو سرو می کنیم.

No comments: