Sunday, April 8, 2007

Eat and Enjoy(Iranian dish 8)

کو کوی مرغ

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ پخته شده 1 عدد
آب لیمو یا آب یک عدد لیمو ترش تازه 1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 4 عدد
آرد گندم 1 قاشق غذا خوری
ماست چکیده 2 قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
گردو خورد شده نه خیلی ریز 2 قاشق غذا خوری
زرشک پلوئی 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
زعفران دم کرده -حل شده در آب جوش 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا مرغ را به اندازه 2 بند انگشت خرد می کنیم.زرشک را شسته و با آرد مخلوط می کنیم آنها را در ظرف ریخته و به آن گردو -ماست -سس گوجه فرنگی -زعفران-آب لیمو -نمک و فلفل را اضافه می کنیم.سپس تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه می کنیم ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم و روغن را به آن اضافه می کنیم پس از داغ شدن روغن مایه کو کو را در ماهیتابه می ریزیم تا کو کو ببندد وقتی یک طرف آن پخته شد طرف دیگر را بر می گردانیم و بدون آنکه در ظرف را ببندیم آن را می پزیم کمی که خنک شد آن را به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم.
نکته
از مرغ باقیمانده از غذا های قبل هم می توان استفاده کرد

No comments: