Friday, May 18, 2007

Eat & Enjoy(Iranian dish14)

کو کوی بامیه

مواد لازم
بامیه ریز ---500 گرم
تخم مرغ ---6 عدد
پیاز متوسط ---1 عدد
روغن مایع ---120 گرم
زرد چوبه ---نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز ---3/1 قاشق چایخوری
سیر و ادویه ---به میزان دلخواه
نمک --- به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا با میه ها را می شوییم و آنها را با پارچه خشک می کنیم.سپس آنها را به حلقه ای نازک برش می زنیم.پیاز را ساطوری می کنیم و با روغن تفت می دهیم تا پیاز ها بلوری شود.بعد با میه ها را اضافه می کنیم.نمک فلفل و زرد چوبه را به مواد می افزاییم و می گذاریم سرد شود.تخم مرغ ها را در کاسه ای می زنیم تا پف کند.مواد تفت داده شده را به اضافه سیر رنده شده و ادویه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و در تابه روغن مایع که گرم شده می ریزیم.می توان این کو کو را در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بگذاریم تا بپزد.همچنین می توان این کو کو را روی شعله گاز نیز پخت.بعد از پخت آن رابرش می زنیم و سرو می کنیم

No comments: