Friday, May 11, 2007

Eat & Enjoy (Iranian dish 12 )

کو کوی گردو

مواد لازم
گردوی آسیاب شده --- 200 گرم
تخم مرغ ---4 عدد
پیاز درشت ---1 عدد
رب انار --- 2 قاشق غذا خوری
کنجد خام ---1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده --- 1 قاشق چای خوری
نمک-فلفل --- به میزان لازم
روغن --- به میزان لازم
جعفری-گوجه فرنگی و تر بچه ---برای تزئین

طرز تهیه
گردوی آسیاب شده یا چرخ شده را با پیاز رنده شده و تخم مرغ ها و نمک-فلفل و زعفران دم کرده و کنجد آسیاب شده را همراه با رب انار مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا مایه ی کو کوی ما بدست آید.روغن را در تابه داغ کرده و مواد کو کو را مانند کو کو های دیگر داخل روغن با شعله ملایم سرخ می کنیم.پس از پختن کو کو آن را در دیس چیده همراه با جعفری و گوجه فرنگی و تربچه تزئین می کنیم

نکته: این کو کو را به صورت سرد و گرم سرو می کنند

No comments: