Friday, May 11, 2007

Eat & Enjoy (Iranian dish 10)

شامی کشمشی

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر
گوشت گوسفند یا گوساله بی استخوان ---300 گرم
کشمش --- 1 لیوان
نخود خیس کرده --- 2 لیوان
برنج ---1 لیوان
ترخون خرد شده ---2 قاشق غذا خوری
پیاز داغ --- 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ --- 2 تا 3 عدد
زرد چوبه --- 1 قاشق چای خوری
آرد گندم یا سیب زمینی --- 2 قاشق غذا خوری
پیاز متوسط ---1 عدد
پودر کاری به دلخواه --- 1 قاشق مربا خوری
نمک-فلفل--- به میزان لازم
روغن --- به اندازه کافی برای سرخ کردن

طرز تهیه
گوشت - نخود-پیاز و برنج را با کمی زرد چوبه و فلفل می پزیم.(گوشت را با پیاز درسته و نخود و برنج آب پز می کنیم) لازم نیست که گوشت کاملا پخته شود فقط نیم پز باشد کافی است
گوشت و نخود را چرخ می کنیم .سپس برنج را له کرده یا چرخ می کنیم /-اگر از غذا ساز استفاده شد-/ می توان گوشت ونخود و برنج را با هم چرخ کرد
پیاز را کنار می گذاریم .کشمش را شسته و با آرد مخلوط می کنیم.مواد چرخ شده-کشمش -آرد -پیاز داغ-نمک -فلفل-پودر کاری و ترخون خرد شده را همراه با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم.اگر لازم بود تخم مرغ سوم را نیز اضافه می کنیم تا مایع شل نباشد.روغن را داغ کرده از مایع به اندازه 1 قاشق غذا خوری در روغن داغ ریخته و سرخ می کنیم.غذا را به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم

نکته: اگر مایع زیادی شل شد می توان از کمی آرد سیب زمینی استفاده کرد

No comments: