Friday, May 18, 2007

Eat & Enjoy(Iranian dish 13)

کو کوی لوبیا سبز

مواد لازم برای 6 نفر
لوبیا سبز ریز خرد شده--- 2 لیوان
هویچ ریز خرد شده--- 3 قاشق غذا خوری
سیر ریز خرد شده--- 2 قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی خرد شده ---2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ---4تا 5 عدد
نمک-فلفل وزرد چوبه---به میزان دلخواه
آرد سیب زمینی--- یک ونیم قاشق غذا خوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردن---به میزان دلخواه

طرز تهیه
در تابه ای دو قاشق روغن می ریزیم و لوبیا سبز و هویچ های خرد شده را در آن تفت می دهیم تا کمی بپزد.بعد به وسیلهء صافی روغن اضافی آن را می گیریم و میگذاریم تا سرد شود
تخم مرغ ها را در کاسه ای می ریزیم و با نمک و فلفل و زرد چوبه هم میزنیم.سپس گوجه فرنگی خرد شده (از قسمت وسط گوجه فرنگی استفاده نمی کنیم)مخلوط لوبیا -هویج خرد شده و آرد سیب زمینی را به مخلوط تخم مرغ ها می افزاییم و هم می زنیم . در تابه مناسبی روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط داغ می کنیم.مواد آماده شده کو کو را در تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم.یک طرف کو کو که برشته شد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز برشته شود.وقتی کو کو آماده شد آن را در ظرف دلخواه می چینیم و تزیین و سرو می کنیم

No comments: