Friday, May 11, 2007

Eat & Enjoy(Iranian dish 11)

شامی بلغور

مواد لازم
بلغور جو یا گندم و یا مخلوط هر دو---250 گرم
پیاز بزرگ ---1 عدد
مو سیر خرد شده ---1 تا 2 قاشق غذا خوری/ تازه یا خیس خورده و خرد شده
جعفری ریز شده ---2 قاشق غذا خوری
پنیر سفید صبحانه رنده شده ---100 گرم
تخم مرغ ---3 عدد
آب مرغ --- 1 لیوان
روغن مایع ---به میزان لازم
نمک و فلفل --- به میزان لازم

طرز تهیه
بلغور را پاک کرده -شسته و خیس می کنیم.پس از چند ساعت آب آن را خالی می کنیم و با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم می پزیم تا آب آن خوب کشیده شود.سپس می گذاریم بلغور سرد شود.بعد پیاز را رنده می کنیم و مو سیر و جعفری را ریز خرد می کنیم و به بلغور می افزاییم.سپس پنیر رنده شده را هم می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم و با مواد مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم.از مواد کم کم بر می داریم و داخل روغن سرخ می کنیم

No comments: