Sunday, April 6, 2008

Garden Soup-سوپ باغچه








سوپ باغچه
مواد لازم
کره 40 گرم
پیاز سفید 1 عدد
سیر 1 تا 2 حپه
آرد سیب زمینی 2 تا 3 قاشق غذا خوری
تره فرنگی درشت 1 عدد
لوبیا سبز 125 گرم
کلم بروکسل یا کلم قمری 225 گرم
آب مرغ یا سبزیجات یک و نیم تا 2 لیوان
نخود سبز 125 گرم
آب لیمو ترش 1 قاشق غذا خوری
خامه 4 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه
در یک قابلمه مناسب پیاز ریز شده را با کره کمی تفت دهید.سپس سیر های ریز شده را هم اضافه کرده و دقت کنید که پیاز و سیر فقط نرم شود و تغییر رنگ ندهد.کلم بروکسل را شسته اضافه کرده و تفت دهیددر صورتی که کلم بروکسل در دسترستان نباشد می توانید از کلم قمری استفاده کنید.قسمت سفید و سبز تره فرنگی را از هم جدا کنید و برگ های سبز نازک و مناسبش را خرد کرده و اضافه کنید.لوبیا سبز را نیز خرد کرده و تفت دهید در ظرف را بگذارید و پس از به جوش آمدن به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.آرد سیب زمینی را با کمی آب مرغ و یا سبزیجات مخلوط کنید و به مواد اصلی بیفزایید.در این مرحله نخود سبز را نیز اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید.ظرف را از روی حرارت بر داریدو محتویات آن را پس از خنک شدن در غذا ساز یا میکسر بریزید تا به صورت پتاژ درآید.قسمت سفید تره فرنگی را حلقه حلقه کنید و به مخلوط اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا تره فرنگی ها نرم شوند.در پایان خامه را اضافه کنید و غذا را گرم سرو نمایید
نکته: برای بدست آوردن غلظت دلخواه می توانید میزان آرد سیب زمینی را کم و یا زیاد کنید

No comments: