Friday, March 14, 2008

Pasta Ceci پاستا چچی








پاستا چچی یا پاستا با نخود
مواد لازم
پاستا -تالیا تلی یا مخلوطی از پاستا های اضافی در منزل 300 گرم
نخود خام 300 گرم
روغن زیتون 100 گرم
سیر 4 حبه
جعفری به دلخواه
نمک و فلفل سیاه به دلخواه

طرز تهیه
نخود را از شب قبل خیس کنید سپس بگذارید بدون نمک خوب بپزد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.البته می توانید از کنسرو نخود هم استفاده کنید ولی اگر خودتان آن را بپزید خوشمزه تر خواهد بود.سیر ها را فقط با دست کمی له کنید.بعد در قابلمه ای که روغن زیتون ریخته اید بریزید.فقط مقداری از روغن زیتون را برای روی پاستا نگه دارید.سپس با حرارت ملایم سیر ها را تفت بدهید تا رنگ بگیرد بعد آنها را از روغن بیرون بیاورید و نخود های پخته را به روغن اضافه کنید سپس جعفری خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت بدهید.آب جوش را اضافه کنید .اگر نخود را خودتان پخته اید می توانید از همان آب استفاده کنید.بگذارید مایع کمی بجوشد تا خوب مزه بگیرد.سپس نیمی از آن را در مخلوط کن پوره کنید و دوباره به سس برگردانید و اگر خیلی غلیظ بود از آب پاستای در حال جوش داخل آن بریزید.بهتر است یک فنجان از آب پاستا را نگه دارید تا در صورت لزوم از آن در سس استفاده کنید.نمک و فلفل غذا را اندازه کنید .همیشه پاستا ها را در آب جوش فراوان همراه نمک بپزید سپس آن راباسس مخلوط کنید

No comments: