Friday, March 14, 2008
Pasta Alanorma پاستا آلا نورما
پاستا آلا نورما
مواد لازم
پاستا کوتاه لوله ای 500 گرم
بادمجان 500 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
پنیر موتزارلای 200 گرم
ریحان ایتالیایی تازه حدود 10 تا 15 برگ یا خشک آن به اندازه دلخواه
سیر 1 حبه
گوجه فرنگی 1 کیلو
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را حبه ای خرد کنید و سپس با پوست در روغن زیاد سرخ کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس آنها را با کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید یک حبه سیر کوبیده یا له شده را داخل آن بیندازید تا رنگ بگیرد و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کنید و چند برگ ریحان ایتالیایی بازیلیکو تازه که با دست خرد کردید چون چاقو باعث سیاه شدن رنگ غذا می شود به آن بیفزایید.اگر طعم سیر در غذا باب میل شماست می توانید سیر را خرد کرده بریزید و بگذارید در غذا بماند بعد از اینکه گوجه فرنگی ها کمی پخت بادمجان ها را اضافه کنید و نگذارید بادمجان له شود .سپس غذا را از روی حرارت بردارید در پایان پنیر موتزارالای تازه و مکعبی خرد شده به آن افزوده و مواد را خوب هم بزنید و پاستا ها را اضافه کنید.نکته اینکه ریحان ایتالیایی باسیلیکو بسیار معطر است و از نظر عطر و طعم با ریحان خودمان تفاوت دارد این سبزی را می توان در منزل کشت داد و به صورت تازه مصرف کرد در غیر این صورت می توان از خشک آن که بسته بندی شده است استفاده کرد اگر هیچکدام در دسترس نبود می توان از ریحان معمولی استفاده کرد
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment