محمره
مواد لازم
گردوی چرخ شده 1 پیمانه
پودر نان 2/1 پیمانه
سیر 2 تا 3 حبه
رب فلفل 3 تا 4 قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده 1 عدد متوسط
پودر زیره سیاه 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 4/3 پیمانه
طرز تهیه
گردوی چرخ شده را با پودر نان -سیر رنده شده-رب فلفل-رب گوجه فرنگی-پیاز-زیره و نمک کاملا مخلوط کرده سپس روغن زیتون را اضافه کنید تا خمیری یکدست حاصل شود.محمره را در ظرفی کشیده و روی آن را با گردو تزیین کنید
نکته: محمره به عنوان پیش غذا در کنار غذا هایی مانند کبه -کباب و کلا غذا های گوشتی مصرف می شود.مزه تندی دارد و شما می توانید میزان تندی آن را با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید
No comments:
Post a Comment