Friday, September 5, 2008

Cherry pickle-ترشی گیلاس










ترشی گیلاس

مواد لازم
گیلاس 1کیلو
شکر سفید 3 قاشق غذا خوری
سرکه 1.5 لیتر
فلفل سیاه یا سفید درسته 10 عدد
برگ بو و رز ماری تازه تعدادی
آب ساده 1 استکان

طرز تهیه
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لا به لای آن برگ بو-رزماری و فلفل بگذارید آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید شربت بدست آمده را 10 دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود مایع را روی میوه بریزید در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند.پس از ده روز ترشی قابل استفاده است

No comments: