Friday, September 5, 2008

Pepper Paste-رب فلفل یا معجون فلفل

معجون فلفل یا رب فلفل

مواد لازم
پودر فلفل قرمز تند 4 قاشق غذا خوری
آب 4 فاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
سیر 2 تا 3 حبه
پودر زیره 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه
آب را به پودر فلفل قرمز اضافه کرده با هم مخلوط کنید تا کمی نرم شود اگر خیلی سفت بود 1 قاشق دیگر آب اضافه کنید و بگذارید تا نیم ساعت بماند فلفل دلمه ای را در دستگاه مخلوط کن و یا 1-2-3- ریخته و آن را کاملا خرد کنید آنگاه سیر رنده شده -زیره-یک تا دو قاشق غذا خوری روغن زیتون و مقداری نمک به مخلوط پودر فلفل اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید تا غلظت این رب مانند غلظت رب گوجه فرنگی شود.رب را در شیشه ریخته روی آن را با روغن زیتون یا روغن مایع بپوشانید تا کپک نزند و آن را در یخچال قرار دهید.از این رب در تهیه انواع غذا ها ترشی ها و چاشنی ها می توانید استفاده کنید

نکته: می توانید به جای استفاده از پودر فلفل فرمز از 200 تا 300 گرم فلفل قرمز تند تازه استفاده کنید.دانه و دم فلفل را جدا کرده و همراه فلفل دلمه ای چرخ کنید و بقیه مواد را به آن بیفزایید در این صورت ربی مرغوب تر و خوش طعم تر خواهید داشت

No comments: