Friday, September 5, 2008

دلمه گوجه فرنگی فوری








دلمه گوجه فرنگی فوری

مواد لازم
گوجه فرنگی سفت و درشت 4 عدد
نان تست سرخ شده 3 عدد
سیر 2 تا 3 حبه
آب نصف پیمانه
گشنیز تازه خرد شده 4 قاشق غذا خوری
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
جوز هندی به مقدار کافی
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی یک پنجم قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ریز شده 1 عدد
پودر نان به مقدار کافی

طرز تهیه
گوجه فرنگی ها را از وسط دو نیمه کرده داخل آن را خالی کنید مراقب باشید لبه های گوجه فرنگی آسیب نبیند فیله گوجه فرنگی ها را ریز کنید.روغن را در تابه ریخته سیر رنده شده را در آن تفت دهید آنگاه پیاز را اضافه کنید و تفت دهید.وقتی پیاز سبک شد قبل از آنکه طلایی رنگ شود فیله گوجه و گو جه فرنگی های ریز شده و رب گوجه را به پیاز افزوده و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید سپس گشنیز خرد شده و آب را بیفزایید همین که به جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید تا آهسته بجوشد تا گوجه فرنگی ها پخته شده و آب آنهاکمی کشیده شود.نان تست را به شکل مربع تکه کرده و سرخ کنید و سپس همراه نمک و فلفل وجوز هندی به گوجه فرنگی ها اضافه کنید.مواد را خوب مخلوط کرده و بعد از2 تا 3 دقیقه از روی حرارت بردارید.داخل گوجه فرنگی های تو خالی را از این مواد پر کنید. دلمه ها را در ظرف پیرکس بچینید و روی آن کمی پودر نان بپاشید و در فر با حرارت متوسط و به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.این غذای ساده می تواند عصرانه یا پیش غذای خوبی برای شما باشد

نکته: میتوانید به جای اینکه تکه های نان تست را سرخ کنید در فر و بدون روغن خشک کنید و به جای جوز هندی از نمک و فلفل استفاده کرد

No comments: