Thursday, March 13, 2008

Vegetables cooked Rice with Red beans-- پلوی سبزیجات با لوبیا قرمز








پلوی سبزیجات با لوبیا قرمز
مواد لازم
روغن مایع: 3 قاشق غذا خوری
پیاز نگینی شده: 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد متوسط
پودر چیلی یا فلفل قرمز تند: 1 قاشق چایخوری
ذرت پخته: 150 گرم
لوبیا قرمز: 225 گرم
گشنیز تازه و خرد شده: 2 قاشق غذا خوری
نمک: به دلخواه
برنج: 225 گرم
زعفران آب کرده: به دلخواه

طرز تهیه
در یک ماهی تابه روغن را گرم کنید و پیاز های نگینی خرد شده را در آن تفت دهید.دقت کنید پیاز ها سرخ نشود و تقریبافقط به مدت دو دقیقه تفت داده شوند.فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را همرا با پودر چیلی به مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.سپس ذرت پخته و لوبیای قرمزی را که از شب قبل خیسانده اید و آب آن را چند بار عوض کرده و پخته اید اضافه کنید.سپس گشنیز های بدون ساقه و خرد شده و نمک را بیفزایید و تابه را از روی حرارت بر دارید. برنج را آبکش کنید و لا به لای پلو از مواد تفت داده و زعفران آب کرده بریزید و دم کنید.نکته : شما می توانید گشنیز را به مواد تفت داده اضافه نکنید و فقط موقع دم کردن پلو لا به لای پلو بدهید

No comments: