Monday, November 10, 2008

Cantaloupe with Jellyژله با طالبی








مواد لازم
پودر ژله(ترجیحا با طعم توت فرنگی یا آلبالو) 1 بسته
طالبی 1 عدد

طرز تهیه
طالبی را از وسط و عرض دو نیمه کنید و با قاشق تخمه های آن را در آورید.پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل پودر یک لیوان آب سرد را به آن بیفزایید.ژله را در طالبی بریزید و در طبقات سردتر یخچال به مدت 24 ساعت بگذارید تا خوب ببندد.طالبی را از یخچال درآورده و آن را به صورت شتری ببرید.این کار را با خربزه هم می توانید انجام دهید

Ingredients
Jelly Powder 1 pocket
Cantaloupe 1

Instructions
solve the Jelly in one glass of boiling water and then add 1 glass of water to it.
Then cut the cantaloupe of its middle and take out all its seeds .So add and pour the jelly to the cantaloupe and put them in refrigerator on colder sites about 14 hours.Then take them out and cut the cantaloupe from its width and serve it.It would be so nice for children and they love it.

No comments: