Wednesday, April 14, 2010
گل های خشک معطر
مواد لازم
یک شاخه دارچین
پنج عدد ادویه گل میخک
دوعدد بادیان رومی
یک عددلیمو-یک عدد پرتقال -نصف فنجان گل رز تازه
نصف فنجان گل اسطو خودوس و چند برگ نعنا
طرز کار
پرتقال و لیمو را به صورت دایره ای و بسیار نازک بریده همراه گل ها روی یک سطح صاف چیده در فر با حرارت 140 درجه سانتی گراد قرار دهید تمام مواد را با هم به شیوه دلخواه در ظرف مورد نظر معمولا یک گلدان یا جعبه زیبا و یا ظرف شیشه ای چیده در هر نقطه از منزل که مایلید قرار دهید و 2 یا 3 بار در هفته گل ها را به هم بزنید تا عطر تازه از آن ها خارج شود پس از حدود 5 یا 6 هفته عطر ظرف گل خشک از بین می رود در این زمان با چکاندن چند قطره روغن عصاره معطر مورد دلخواه مثل روغن لیمو -پرتقال -گل هاو ... را روی گل ها ریخته آن ها را مخلوط کرده سپس مرتب کنید تا زیبایی چیدمان گل ها نیز حفظ شود اگر ظرف گل گرد و خاک گرفت آن را در یک آبکش ریخته بالای یک قابلمه آب جوش بگیرید تا بخار آب گرد و خاک را بزداید از این گل ها می توان بسته های خوشبو نیز ساخت.برای این منظور کیسه های کوچک از پارچه نازک ترجیحا منفذ دار مثل ارگانزا دوخته یا خریده آنها را از گل ها پر کرده و با روبان ببندید.سپس در کشو ها و کمد لباس قرار دهید
این نوشته برگرفته از خانم پرنیان نساج می باشد
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment